Знаете ли, че говеждото месо е с много възможности? Можете да го изпечете на фурна, грил или скара, да го задушите, да направите първокласен стек или да го добавите към салата.
По случай седмицата на американското говеждото от 18 до 22 Април екипът на ВиВенда ви кани да станете част от нашето кулинарно предизвикателство – “”.
Всеки любител готвач може да участва, като ни изпрати рецепта придружена от снимка на приготвено от него ястие с наш продукт от говеждо месо Black Angus от щата Небраска в САЩ.
http://www.vivenda.bg/beef/steaks.html
На 22.04.2016 победителят ще бъде избран на случаен принцип от Chef Jay McCarthy, един от топ готвачите в САЩ, който е специален гост на ВиВенда.
За избраният победител ще има награда – комплект първокласни прибори за стек.

Разбира се не може без правила и те са следните:
1.Поръчайте наш продукт от www.vivenda.bg, или заповядайте намясто в нашия шоурум.
2.Пригответе любимо ястие с апетитен външен вид и презентация.
4.Направете снимка и заедно с рецептата ги изпратете на еmail: info@vivenda.bg, като добавите две имена и телефонен номер.
5.Най-оригиналните и добре изпълнени рецепти ще бъдат публикувани във Facebook страницата на ВиВенда.
6.На 22.04.2016г. на случаен принцип, в присъствието на Джей Маккарти, ще бъде избрана една от публикуваните вече рецепти.
7. До седмица след края на играта, ще се свържем с притежателя на печелившата рецепта за да разбере как ще си получи наградата.
8.Организаторът има неотменимото право да прекрати играта по всяко време, обявявайки това, в случай, че настъпят материални злоупотреби, нарушаване на Правилата или форсмажорни обстоятелства. В тези случаи на участниците не се дължи компенсация и не се допуска връщане на продукти.
9.Участвайки в тази игра, участниците приемат да се ангажират с тези Официални Правила и задължително да спазват техните условия.
10.Всички лични данни ще бъдат третирани, съгласно действащата нормативна уредба по отношение защита на личните данни.